• بله
  • ایتا
  • آپارات
لوگوی اوقاف

خبر ویژه

بيشتر

شنبه1آذر1404

08:22

174

برگزاری سوگواره «یاس نبوی» در ۴۹۵ بقعه متبرکه گیلان

مدیرکل اوقاف گیلان از برگزاری ویژه‌برنامه‌های سوگواره یاس نبوی در ۴۹۵ بقعه متبرکه این استان خبر داد.

مدیرکل اوقاف گیلان از برگزاری ویژه‌برنامه‌های سوگواره یاس نبوی در ۴۹۵ بقعه متبرکه این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام اسماعیل تدینی اظهار کرد: برنامه‌ها همزمان با ایام فاطمیه، از اول تا پنجم آذرماه با حضور مبلغان بومی و غیربومی در بقاع متبرکه و امامزادگان استان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اعزام و استقرار ۱۳۲ مبلغ دینی برای تبیین سیره نورانی حضرت زهرا(س) و ترویج فرهنگ مقاومت اسلامی، افزود: در قالب این سوگواره، مجموعه‌ای از فعالیت‌های عبادی، فرهنگی و آموزشی در سراسر استان پیش‌بینی شده است.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: برنامه‌ها شامل اقامه نماز جماعت در ۱۳۲بقعه متبرکه، برگزاری همایش «رهروان یاس نبوی» در بیش از ۲۵ بقعه، اجرای مراسم شام غریبان در ۴۰ بقعه، اطعام عزاداران در ۸۰ بقعه متبرکه برگزار میگردد.
وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه محصولات فرهنگی در ۳۰ بقعه متبرکه به‌منظور معرفی آموزه‌های فاطمی برگزار خواهد شد.
تدینی همچنین اظهار داشت: فضا سازی محیطی، پخش مداحی، برپایی ایستگاه های صلواتی و اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع از جمله اقدامات تدارک دیده‌شده است.
وی تاکید کرد: در روز شهادت حضرت زهرا(س)، اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در 50بقعه متبرکه استان برگزار می‌شود.
مدیرکل اوقاف گیلان گفت: هدف از برگزاری این سوگواره، پاسداشت مقام والای حضرت زهرا(س) و تقویت پیوند معنوی مردم با بقاع متبرکه و ارزش‌های اسلامی است.
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 93411
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 33
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 23518968
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 2523