• بله
  • ایتا
  • آپارات
لوگوی اوقاف

اخبار استان

بيشتر

پنجشنبه10مهر1404

10:57

10

وقف در خدمت علم/ اجرای مهر تحصیلی در گیلان

حجت الاسلام تدینی با بیان اینکه همزمان با آغاز سال تحصیلی بیش از ۳ هزار کوله، کیف و بسته لوازم التحریر در قالب طرح مهر تحصیلی بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار گیلانی توزیع شد گفت: برای تهیه بسته های مهر تحصیلی سال جاری، دو میلیارد و ۸۴۹ میلیون تومان از محل درآمد موقوفات و بقاع متبرکه هزینه شده است.

حجت الاسلام تدینی با بیان اینکه همزمان با آغاز سال تحصیلی بیش از ۳ هزار کوله، کیف و بسته لوازم التحریر در قالب طرح مهر تحصیلی بین دانش‌آموزان کم‌برخوردار گیلانی توزیع شد گفت: برای تهیه بسته های مهر تحصیلی سال جاری، دو میلیارد و ۸۴۹ میلیون تومان از محل درآمد موقوفات و بقاع متبرکه هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت‌الاسلام‌ اسماعیل تدینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان ش ازظهر امروز در جمع خبرنگاران از اجرای مهر تحصیلی در گیلان خبر داد و گفت: «مهر تحصیلی» یکی از طرح‌های فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف است که، اجرای نیات موقوفات برای تامین کمک هزینه تحصیلی دانش‌آموزان کم‌برخوردار می باشد.  

وی بیان کرد: در این طرح فرهنگی که در قالب تهیه لوازم‌التحریر انجام می شود، در سال‌جاری، سه هزار و ۶۳۱  بسته لوازم التحریر و وسایل کمک آموزشی تهیه شد تا در اختیار دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار قرار گیرد.  

تدینی اعلام کرد: برای تهیه بسته های مهر تحصیلی سال جاری، دو میلیارد و ۸۴۹ میلیون تومان از محل درآمد موقوفات و بقاع متبرکه هزینه شده است.

تدینی افزود: بسته های مهر تحصیلی با توجه به وجود موقوفات دارای نیات منطبق با کمک به تحصیلی دانش اموزان کم بضاعت در شهرستان های آستانه اشرفیه، صومعه سرا، رودسر، لنگرود، لاهیجان، ماسال، بندرانزلی و شفت توزیع شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان همچنین گفت: این بسته های مهر تحصیلی از محل درآمد موقوفات سید جلال الدین اشرف و پوررجبعلی آستانه اشرفیه، صالح نویدی و گوراب زرمیخ صومعه سرا، بابا خالکیاسری رودسر و نذورات بقاع متبرکه شهرستان های یاد شده تهیه و در همان شهرستان ها توزیع شده است.

تدینی اظهار کرد: توزیع بسته های مهر تحصیلی در شهرستان های مجری طرح به همت مراکز افق بقاع متبرکه، دفاتر ائمه جمعه، ادارات آموزش و پرورش، نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی انجام شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با بیان اینکه سازمان اوقاف امانت دار موقوفات و اجرا کننده نیات موقوفات طبق نظر واقف است، گفت: مستاجرین و بهره برداران از موقوفات با ادای حقوق موقوفات به صوت غیر مستقیم به رفع فقر و محرومیت در جامعه کمک می کنند.

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 73857
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 28
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 19336017
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 5254